REISVERSLAGEN

Van elk transport naar Polen maken we een reisverslag.
U vindt hier een korte samenvatting van de laatste verslagen.
De volledige versies zijn als pdf bestand te downloaden.

Reisverslag april 2019

We bezochten altijd 4 tehuizen per transport, maar omdat we nu in het voorjaar naar Wrocław gaan en in oktober naar Łódź, moeten we nu bij alle tehuizen langs. Dankzij de contacten met onze nieuwe tolk waren alle tehuizen op de hoogte van dag en tijd van onze komst.

Reisverslag april 2019

Reisverslag oktober 2020

Door de gevolgen van de Corona pandemie konen wij meer dan een jaar niet naar Polen. Op 7 oktober konden we gelukkig weer met twee vrachtwagens naar Wroclaw, waar we vijf tehuizen van hulpgoederen konden voorzien. Het verslag lees je hier:

Reisverslag oktober 2020

Reisverslag oktober 2021

Na ons laatste transport oktober 2020 moesten wij helaas t.g.v. de lockdown de inzameling stoppen en was er in het voorjaar van 2021 geen transport. Gelukkig kleurden de grenzen na de zomer weer groen en konden we in oktober met twee vrachtwagens naar Wroclaw. Het verslag lees je hier:

Reisverslag oktober 2021

Reisverslag april 2022

Gelukkig zijn er voorjaar 2022 geen reisbeperkingen meer en kunnen we de inhoud van het overvolle magazijn in twee vrachtwagens laden en naar Łódź brengen. We bezoeken er twee mannentehuizen. Het verslag van deze reis kun je via onderstaande link lezen.

Reisverslag april 2022